Tuesday, June 12

Linkitä mulle sun blogi!

Nyt on taas sen aika, että teidän tehtävä on linkittää mulle sun oma blogisi! Idea on helppo ja varmasti jo jokaiselle tuttu, mutta kerrataan homma vielä kertaalleen!

Linkkaa blogisi -postaukset on helppo ja nopea tapa löytää uusia blogeja luettavaksi, ja saada kenties lukijoita omaankin blogiin. Bloggausinnostukseni herättyä jälleen, huomasin että suurin osa seuraamistani blogeista oli valitettavasti lopettanut tai olivat muuten vain epäaktiivisia.

Koska lukulistani ammottaa tyhjyyttään, pyytäisinkin siis teitä linkittämään oman bloginne kommenttiboksin puolelle! Ainoana kriteerinä on, että blogilla on oltava enintään 50 lukijaa, luodaan siis näkyvyyttä hieman pienemmille blogeille. Aikaa linkkaamiselle on 22.6. asti, jonka jälkeen julkaisen postauksen jossa kerron 3 lemppariani linkatuista blogeista!

9 comments:

 1. Nämä linkitä sun blogi -postaukset on aina olleet mun yksiä lemppareita. Ei siksi, että saisin näkyvyyttä omalle blogilleni (vaikkei sekään haittaisi), vaan siksi että niistä löytyy todella usein niitä todella hyviä blogeja, joilla ei vielä ole niiden ansaitsemaa yleisöä.

  Oma blogini on valokuvausblogi, joihin saattaa välillä tupsahdella jotain muitakin postauksia media-alaan liittyen esimerkiksi. Opiskelenhan media-alaa itse. Jos valokuvaus kiinnostaa, suosittelen kurkkaamaan & liittymään lukijaksi mikäli kiinnostaa!

  ♡: karitakoolla.blogspot.fi

  ReplyDelete
 2. Hei täältä löytyy nuoren tytön elämästä kertova blogi, jossa käsitellään enimmäkseen ajatuksia, runoja, taidetta ja mielenterveyttä toki kuvien kera, kun valokuvaustakin harrastan ❤
  Ei sitä perinteisintä lifestyle-blogia vaan vähän ehkä persoonallisempaa.

  musteellajahopeallakirjoitettu.blogspot.com

  ReplyDelete
 3. Oma blogini on hyvin lifestyle painotteinen, puhun paljon omasta elämästä ja siihen liittyvistä aiheista :)
  https://lauralta.blogspot.com/

  ReplyDelete
 4. http://saijis.indiedays.com

  24-vuotiaan nuoren naisen elämää! Blogi pitää sisällään kaikkea kauneushömpästä asukuviin ja oman elämän tapahtumiin 😊

  ReplyDelete
 5. Katja Johanna on parikymppisen naisen hyvän fiiliksen lifestyle-blogi, jossa höpötellään kauneudesta, sisustuksesta, tyylistä ja välillä syvällisemmistäkin jutuista! :)

  ReplyDelete
 6. Mun blogi on alternatiivisempi lifestyle-blogi, jossa tällä hetkellä kantavina teemoina on kehopositiivisuus, self care ja lähestyvät häät 💙

  http://notsodamnmainstream.blogspot.com

  ReplyDelete
 7. Täällä kirjoittelee reilu kolmekymppinen meikkiaddikti ja jujutsusta hurmioitunut pienen lapsen äiti. Blogini on aika lifestylepainotteinen, kirjoittelen aika laajasti kaikesta treeniin, hyvinvointiin ja kauneuteen liittyvästä. Tervetuloa lukemaan! 😊

  onnenhetki.wordpress.com

  ReplyDelete
 8. http://paula-beautyqueen.blogspot.com/

  Täällä blogia kirjoittelee 21 -vuotias hiusalaa opiskeleva nuori naisen alku Vantaalta. Blogini on eniten lifestyle painotteinen, mutta aiheita muodista, kauneudesta ja hyvinvoinista löytyy myöskin.

  ReplyDelete
 9. http://unelmaani.blogspot.fi

  Nuoren tytön lifestyle blogi. Postauksia pyrin julkaisemaan ainakin kerran viikossa.

  ReplyDelete