Thursday, June 14

postia cocopandalta!

Puhelimeen kilahti tänään ilmoitus postilta, että mun tilaama paketti on noudettavissa. Paketista paljastui mun ihka ensimmäinen poskipuna ja bronzeri!

Vaikka oon meikkaillut ainakin vuodesta 2012, en oo koskaan omistanut kyseisiä tuotteita - yksinkertasesti ei oo ollut vaan kiinnostusta käyttää sellaisia. Nyt muutama hetki sitten kuitenkin aloin pohtimaan, että mitä jos kokeilisin?

Aloin hullunlailla selailemaan nettikauppoja ja youtubevideoita. Oli yllättävän vaikeaa löytää sopivia tuotteita näin vaalealla ihonsävylle - tai no, ihan kuin muidenkaan sopivien meikkien löytäminen olisi yhtään sen helpompaa. Useiden videoiden jälkeen päädyin nähin kahteen tuotteeseen, jotka esittelen alla!Internetin ylistämä Physicians formula butter bronzer löysi tiensä nyt myös mun meikkipussiin. Mun omani on sävyssä "bronzer", joka on siis yllättäen tummempi niistä kahdesta valittavasti sävystä. Luin että vaaleampi sävy taittaa vaalealla iholla helposti oranssihtavaan, joten päädyin tähän.

Tässä on hyvin voimakas, makea kookoksen tuoksu. Itse henkilökohtaisesti pidän kookoksen mausta ja hajusta, mutta tässä se on ehkä hieman äklömakea. Jos olet hajusteherkkä, niin en menisi suosittelemaan tätä!

Nopeasti kokeiltuna bronzeri tuntui todella pehmeältä, ja nimike "butter" kuvaa koostumusta loistavasti! Pigmenttiä oli melko vähän, mikä on hyvä bronzereissa - varsinkin kun olen aloittelija tämän kanssa..


Poskipunaksi valikoitui myös netin mukaan tunnettu Milani baked blush! Aivan ihana, heleä ja persikkainen poskipuna antaa ihanaa hohtoa ja hieman tervettä väriä kasvoille! Puna on säyssä 05 Luminoso.

Oon aina vierastanut poskipunia, musta ne ei vaan yksinkertaisesti näytä hyvältä. Mun mielestä poskipuna sopii tosi harvoille. Ajattelin omalla kohdalla niin, että koska olen niin kalmankalpea, väri voisi tehdä hyvää kasvoilleni.

Odotan innolla sunnuntaina tulevia serkkuni rippijuhlia, jonne ajattelin meikata. Itse meikistä on todennäköisesti tulossa kokonainen postaus, jossa käytän aikaisemmin esittelemiäni Makeup Revolutionin meikkejä, kuin myös näitä kahta ihanuutta!

Tuesday, June 12

Linkitä mulle sun blogi!

Nyt on taas sen aika, että teidän tehtävä on linkittää mulle sun oma blogisi! Idea on helppo ja varmasti jo jokaiselle tuttu, mutta kerrataan homma vielä kertaalleen!

Linkkaa blogisi -postaukset on helppo ja nopea tapa löytää uusia blogeja luettavaksi, ja saada kenties lukijoita omaankin blogiin. Bloggausinnostukseni herättyä jälleen, huomasin että suurin osa seuraamistani blogeista oli valitettavasti lopettanut tai olivat muuten vain epäaktiivisia.

Koska lukulistani ammottaa tyhjyyttään, pyytäisinkin siis teitä linkittämään oman bloginne kommenttiboksin puolelle! Ainoana kriteerinä on, että blogilla on oltava enintään 50 lukijaa, luodaan siis näkyvyyttä hieman pienemmille blogeille. Aikaa linkkaamiselle on 22.6. asti, jonka jälkeen julkaisen postauksen jossa kerron 3 lemppariani linkatuista blogeista!

Monday, June 11

miten mun kesä on mennyt? mitä on tulossa?

Rauhallisesti, mutta hyvin. En oo varmaankaan ikinä mun mihinkään blogiin kirjoittanut ihan vain kuulumisia, joten ajattelin että sellaisen toteuttaminen näin kesän alussa voisi olla ihan sopiva ajankohta. Tässä sitä kesälomalla lusitaan ja odotellaa syksyllä jälleen alkavaa yhden jakson koulupätkää ja sitä seuraavaa työjaksoa.

Ollaan tässä jännän äärellä, sillä ostin joku aika sitten terraarion. Nyt olisi seuraavana missiona täyttää se tarvittavilla esineillä ja ominaisuuksilla ennenkuin kilpikonna muuttaa meille. Aikoinaan mulla oli lähes kymmenen vuotta vanha parta-agama, jonka johdosta ihastuin täysin matelijoihin ja konnasta olenkin haaveillut jo pidemmän aikaa. Innolla odottaen siis uutta perheenlisäystä!

Kesätöitä tuli myös haettua useammasta lvi-firmasta eri alueilta Jyväskylässä - huonolla menestyksellä. Kyselin tiedostaen liian myöhään jonka vuoksi ihmettä joutui odottaa mikäli olisin johonkin päässyt. Mahdollinen paikka kuitenkin syksystä eteenpäin löytyi, ja olenkin heihin yhteydessä sitten koulujen aluettua! Toisaalta on ihan hyvä lomailla nyttemmin ja viettää laatuaikaa niin poikaystävän kuin vanhempieni kanssa - silloin kun satun jaksamaan heille lähteä, toisella paikkakunnalla kun asuvat. Viime vuonna mulla ei ollutkaan kesälomaa ollenkaan, vaan paiskin töitä kaivoissa ja viemäreissä huhtikuun alusta elokuuhun saakka.

Aloitin myös bujon, eli bulletjournalin tekemisen ihan vain testimielessä! Aikaisemmin kohauttelin olkiani idealle, mutta päätin ottaa enemmän selvää koko hommasta ja pikkuruinen mielenkiinto heräsi.

Käytiin ostamassa äidin kanssa mulle pieni kovakantinen, musta vihko johon sitten liimailin kiiltokuvia kantta koristamaan. Itse sivuja pääsin sörkkimään jo vesiväreillä. Varmasti tulen tekemään erillisen postauksen tästä vielä, näyttäen miltä näyttää just mun bujo; kuinka olen sen koristellut ja täyttänyt!

Enpä oo vielä oikeestaan tän enempää kesällä ehtinyt keksimään ja tekemään. Alustavasti nautitaan toivottavasti hyvistä säistä ja seurasta. Myös 18-vuotisjuhlat häämmöttää jo!

Sydämellä, Tessa.

Sunday, June 10

streched ears; yass or pass?

Venytetyt korvat jakaa mielipiteitä monessa eri ikäluokassa, yleisimmin vanhukset tai muuten vaan aikuiset on ihan kauhistuneita aina mun korvista, jos mulla sattuu olemaan hiukset ylhäällä - äiti yökkii näille.

Mua ei oikeestaan ennen kiinnostanut venytykset - tai siis olihan ne sillonkin jo nättejä, mutta äiti kielsi jyrkästi, että en varmasti tee sellaisia "persereikiä" korviini. Noh, nyt lähempänä täysi-ikäisyyttä uhmasin vanhempiani ensimmäistä kertaa kehonmuokkauksen suhteen ja tilasin ensimmäiset, ihan minimini venytykset. Voi päätelläkin, että venytetyt korvat on mulle yass. Vaikka niistä kovasti pidänkin, on munkin mielestä liika liikaa. Mulla itsellä on tällä hetkellä molemmissa korvissa 18 milliset venytykset, ja tykkään pitää näissä tunneleita. Aloitin venyttämisen syksyllä 2017 ja tässä sitä ollaan odottelemassa, että posti toimittaa mulle 20 ja 22 milliset korut. Nämä edellämainitut koot on mulle aika maksimit - 25 milliä menee juuri ja juuri hyvän maun rajoissa.

Monilta kuulee kommenttia, kuinka korva näyttää kamalalta ilman korua, kun se on vain löysä iholärpäke. Niinhän se näyttää, mutta harvemmin kukaan venyttänyt hengailee ilman koruja, ellei kyseessä ole ihon palauttaminen entiselleen - kyllä, sekin on mahdollista! Ja kyllä, näiden venyttäminen sattui, ja paljon. Paljon vauvaöljyä, saunomista sekä rasvaa, ja hiljaa hyvä tuli! Mua itseä innostaisi paljon kirjoittaa lisää kehonmuokkauksesta, esimerkiksi mun omista lävistyksistä ja ehkä venytyksistä vielä lisää, lisäten hoito-ohjeita ja vinkkejä. Jos lukijoita kiinnostaa lukea näistä aiheista, niin hihkaiskaapa! Mutta entä te, yass on pass?

Sydämellä, Tessa.